På Konakli`s højeste punkt finder man ”Admiral Premium Residens”. Et luksuskompleks beliggende på en 16.000 2015-12-02 17.21.49kvm stor grund, hvor samtlige 117 lejligheder og 12 huse har direkte udsigt til Middelhavet. De 12.000 kvm er udlagt til fællesfaciliteter. Der er en gourmet restaurant, den smukkeste spa og hamam, kæmpe pool områder, fitness center med indendørs pool område, egen strand, hvor en golfvogn bringer gæsterne til den private strand, og man kunne blive ved.

Restauranten ”La Cave – food & wine” drives af Orkun Afyoncu, og her kan alle komme forbi til en stor gourmetoplevelse. De serverer også en stor tyrkisk brunch hver dag til 40,- tl. med alt, hvad hjertet kan begære. Ligesom de har et fornemt vinkort.

Det helt fantastiske spa og Hamam er også muligt at benytte for gæster udefra. De kalder det ”Elite+ Hamam og Spa”, og sjældent har man oplevet mere luksuriøse omgivelser. Der er kælet for enhver detalje. Dette drives af Halil İbrahim Argun, der også har ansvaret for andre af Elite Groups spa og hamam i deres andre projekter i Avsallar, Alanya og Mahmutlar.

 

Fra 2,0 – 9,5 million alt efter hvad du ønsker

I boligerne er intet overladt til tilfældighederne. Der er udelukkende brugt de bedste kvalitetsmaterialer, ligesom 2015-12-02 17.56.45boligerne leveres fuldt møbleret og med såvel hvidevarer, guldvarme, air condition ect.

Der er Smart Home System i alle boliger, så man via telefonen kan styre varme, lys og alarm uanset, hvor man befinder sig.

Priserne starter for en 1+1 lejlighed på knapt 2 millioner danske kroner, en 2+1 ligger på omkring 2,3 millioner dkk, mens en penthouse koster godt 5 millioner. Er man til en unik og smuk kæmpevilla er prisen omkring de 9 millioner for 588 kvm. Men så er alt også med i prisen!

 

Simply the best!

Kompleksets slogan er ”Simply the best”, og når man står ved den flotte og imponerende infinity pool område og kigger ud over det blå Middelhav, må man nok erkende, at det er svært at forestille sig et mere eksklusivt kompleks i Alanya-området. Her oser af kvalitet og den smukkeste arkitektur.

Der er allerede solgt omkring 60 % af boligerne, og de første er flyttet ind i foråret 2016. Restauranten åbnede sammen med spa og hamam centret i begyndelsen af april – så Admiral Premium Residens er klar til sæson 2016.

Hvis man er interesseret i en bolig i komplekset sælges det til danske og nordmænd af www.allroundalanya.dk

Related Articles

Herligt klima i Alanya

Lækre ferieboliger til leje

Det siger vores kunder