Loading map...

Luksus i Tepe – ny pris

Tofko Villa, Antalya, Tepe, Alanya,
Alanya, 07400, Turkey
199000Euro Til salg
Villaer og penthouses til salg
  • 999+
  • 0
  • 4 Bedrooms
  • 2 Bathrooms
  • 350 sq ft

Description

Her får du 350 kvm, høj kvalitet, smuk udsigt og en grund med skøn pool og flot beplantning. Liebhaveri når det er bedst med flotte finesser og fine detaljer.

TOFKO villa med egen opvarmet pool og jacuzzi

Disse to pragtfulde villaer med den smukkeste udsigt over Middelhavet, Alanyas borgklippe og Taurus Bjergene sælges nu til stærkt reducerede priser, henholdsvis 249.000 euro for villa B og 259.000 euro for villa A.
Villaerne ligger i Tepe bag Alanya med kort afstand til Kleopatra stranden og Alanya centrum.

Have og pool

Til hver villa hører egen have opbygget med natursten, ligesom hver villa har sin egen opvarmede swimmingpool ogshapeimage_2 (2) jacuzzi.

Køkken

Der er hvide køkkenelementer med softlock i alle låger og skuffer, samt lækker granitbordplade. Et villakompleks i høj kvalitet, hvor der er lagt vægt på de bedste materialer og hvor der ikke er gået på kompromis.

Stueplan

I stueplan er der udgang til en fantastisk terrasse med adgang til den private have med pool og jacuzzi.

I Stueetagen er der 3 store soverum, samt hall og badeværelse.

Første sal

Hovedindgangen til villaen findes på 1. sal.

I Tofko villa er den store stue og køkken/alrum indrettet, så man udnytter udsigten fuldt ud. Der er udgang til den shapeimage_2 (1)store balkon, hvor du kan nyde den smukkeste panoramaudsigt over Middelhavet og Alanyas borgklippe. Der findes yderligere et gæstetoilet på denne etage.

Anden sal

På øverste etage ligger luksussoveværelset, med eget badeværelse. Fra soveværelset er der udgang til den store tagterasse. Her kan man også nyde solen ugenert, fra morgen til aften.

Kælder

Villaen har fuld kælder der kan indretttes med hjemmebiograf, fitness eller andet. I kælderen findes husets teknikrum.

Materialer og detaljer

Villaerne er bygget med nedsænket sol-energi fanger i taget, og beholder indbygget under tagkonstruktionen. I alle shapeimage_2 (3)villaer er der nedlagt gulvvarme i de smukke marmorgulve. Byggeriet er udført i de bedste materialer, blandt andet med marmor gulve, gulvvarme, granitbordplader, rent drikkevandssystem, nødgenerator, tyverialarm, isolerede vægge, thermoruder m.m.

Pris:

Villaerne sælges uden møbler og hvidevarer.

Villa A – 219.000 euro (før 389.000 euro)

Villa B – 199.000 euro (før 379.000 euro)

Floor Plans