Hos Allround Alanya har vi en række lækre feriebolig til leje. Alle med smuk udsigt til Alanyas flotte borgruin, til feriebolig-med-udsigt-alanyahavet og til bjergene. Vi har ingen med skodudsigt beliggende i en baggård, men derimod så man fra sin balkon kan opleve det smukke Alanya vi andre færdes i til dagligt.

I Tosmur har vi bl.a. en skøn stor penthouse. Tidligere har den omstridte erhvervsmand “Kasi Jesper” boet her, og der hænger stadig billeder fra AGK mesterskaber på væggene. Kæmpe tagterase – skøn stue, skandinaviske tv-kanaler, wifi og en rigtig fine indretning med tre store soverum og to badeværelser. Her er god plads til hele familien.

 

I Waterfall Resort også i Tosmur har vi en fin lejlighed til fire personer, hvor man på balkonen kan sidde og grilleferiebolig-alanya-køb-leje
mens man kigger på lyset over byen, borgklippen og de smukke Taurusbjerge.

Her kan man også bade i en af de tre pools, hvor to er stille pool og hvor børnene kan tumle i den store pool med vandrutschebane og fuld fart. Lejligheden ligger i et af de smukkeste have anlæg man kan tænke sig.

 

Helt nede ved strandkanten i Tosmur finder du Safran. Fra vores lejlighed på ottende sal har man et helt eventyrligt godt view over alt. Ja fra sengen har man frit udsyn til havet og Safran-tosmurborgen. Velegnet til fire personer – der gerne vil på tæt på havet, byen og de mange gode restauranter. På etagen over findes en kæmpe tagterasse hvor man kan sole sig på de fine solsenge og også grille i det store udekøkken

 

Tepe og Bektas – lidt oppe i bjergene

I Tepe finder du den fineste villa, hvor du kan plukke appelsiner og citroner i din egen have. Nyde den skønne pool eller tag et spil tennis. Her oplever man naturen, frodigheden i rolige Tepe-villa-alanyaog trygge omgivelser og med busser ligeudenfor hvis man ikke lige ønsker at spadsere de cirka 15 minutter det tager til byen. Vi har også en skøn penthouse i samme kompleks. Begge ferieboliger er med tre soverum.

Oppe i Bektas lidt længere væk har vi ligeledes en villa vi udlejer for ejeren – her er du 500 meter over havet og har 30 km panoramaudsigt over by og hav.

Se de fine feriebolig til udlejning her:

Allround Alanya til leje

Du kan også altid sende en mail til info@allroundalanya.dk eller ringe på 0045 73 34 33 32

Snowdrop-alanay

 

Related Articles

Herligt klima i Alanya

Det siger vores kunder