Kontakt os

Contact Details

info@allroundalanya.dk

Follow Us

Vi vil gøre en forskel!

Hos Allround Alanya forsøger vi at gøre en forskel ved at give seriøs rådgivning, fuld information og ro i sindet, når der skal findes nyt hjem i Alanya.  Vi er danske/tyrkiske og taler dit sprog hele vejen!

Vi er kendte for en udsøgt service også efter der er skrevet under! Vi hjælper kort sagt – hele vejen!

Fuld information og ro i sindet

Allround Alanya giver fuld information om ejendommene inkl. omfattende billedmateriale og evt. video, så man kan danne sig et korrekt indtryk af boligen.

Kig på vores ejendomme og kontakt os, hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du vil ned på en fremvisning. Vort kontor er åbent i Tosmur 52 uger om året!
Samarbejdspartnere

Allround Alanya har en række dygtige samarbejdspartnere, der sikrer at alt foregår optimalt i forbindelse med købet i Tyrkiet og i perioden hvor man skal etablerer sin nye feriebolig.

  • Advokater i Alanya, der taler engelsk
  • En række tyrkiske banker
  • Dansk talende møbelbutik
  • Dansktalende transferservice
  • Seriøse håndværkere og servicefirmaer

 

Alanya og den tyrkiske riviera

Vort kontor ligger i Tosmur, 4 km fra Alanya centrum, men vi kommer naturligvis og henter jer på jeres hotel, når vi skal ud og se på boliger!

Allround Alanya blev etableret i 2011 og arbejder med salg og udlejning af boliger primært til det skandinaviske, tyrkiske og engelsktalende marked.

Vi driver også Alt om Alanya og Dolphin Hotel i Oba:

banner 728 x 90

Vores medarbejdere

Gitte Tiberg
Gitte Tiberg
Jan Ørum
Jan Ørum
Huseyin Dølen
Huseyin Dølen

Send Us a Message